Selecteer een pagina

Janssens Autoservice: professionele autogarage voor APK

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige autogarage voor onderhoud en reparaties? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een kwalitatief goede autogarage voor APK, die een BOVAG-certificering heeft. Als inwoner van Venlo bent u dan bij Janssens Autoservice aan het juiste adres. Als erkende garage hebben wij onze klanten hoog in het vaandel staan. Service en dienstverlening van het hoogste niveau zijn bij ons prioriteit. Er zijn echter nog wel meer redenen om voor Janssens Autoservice te kiezen.

Onze diensten & service

De dienstverlening die wij als vakkundig universeel autobedrijf aanbieden is breed. Zo kunt u bij ons terecht als u een autogarage voor APK of een autogarage voor onderhoud zoekt, maar ook voor tussentijdse reparaties, het leasen van een mooie auto en voor inkoop en verkoop. Ook als u een leenauto wilt huren of onze merken en modellen auto’s in de showroom wilt bekijken bent u bij ons van harte welkom. Is uw auto bij ons in onderhoud voor een APK of voor een reparatie? Dan kunt u gebruik maken van en van onze leenauto’s of leenfietsen.

Onze autogarage voor APK is voorzien van de modernste apparatuur en machines, om zo uw auto optimaal te kunnen controleren en repareren. Ons vakkundig team bestaat uit gediplomeerde monteurs, die stuk voor stuk een grote passie hebben voor hun vak. Wordt uw auto bij ons gerepareerd en gaat het om een kleine aanpassing? Dan kunt u in onze gezellige bar terecht, voor een lekkere frisdrank, een kop koffie of een smaakvolle thee.

Kom een keer bij ons langs voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze autogarage voor onderhoud? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw auto bij ons te laten keuren, onderhouden en/of repareren? Kom dan gerust een keer spontaan bij ons langs in de showroom of neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak. De koffie staat klaar!

Openingstijden

Maandag:     08:30–18:00
Dinsdag:       08:30–18:00
Woensdag:   08:30–18:00
Donderdag:  08:30–18:00
Vrijdag:         08:30–18:00

Zaterdag:      10:00–16:00

Zondag:        Op afspraak

 

Copyright 2021 - Janssens AutoService

App ons
Call Now Button