Selecteer een pagina

Werkplaats

Het is mogelijk dat uw huidige auto mankementen heeft die hersteld moeten worden. Ook is het mogelijk dat uw auto behoefte heeft aan een goede onderhoudsbeurt. De professionele en ervaren monteurs in de werkplaats zijn u graag van dienst. Door middel van vakkundige kennis en vaardigheden, zullen de monteurs u meenemen in het vaststellen van de problemen, het bieden van een advies op maat en het uitvoeren van de nodige reparaties en onderhoud. De monteurs maken bij deze service gebruik van de nieuwste technologie en apparatuur. Geen probleem is groot genoeg voor ons team en uitdagingen zijn daarbij inbegrepen.

Janssens AutoService is voorzien van goede samenwerkingen met verschillende leveranciers van auto onderdelen. Ons team zet zich in voor kwalitatieve onderdelen, zodat u nog veel veilige kilometers tegemoet gaat en nog lang kunt genieten van uw auto. Daarmee creëren wij de zekerheid die u als autoliefhebber en bestuurder nodig heeft.

Voor een snelle en efficiënte service door onze monteurs kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Middels onze transparante en heldere planning kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Neem gerust contact op om de opties en mogelijkheden te bespreken.

U kunt voor de volgende services bij ons terecht
Openingstijden

Maandag:     08:30–18:00
Dinsdag:       08:30–18:00
Woensdag:   08:30–18:00
Donderdag:  08:30–18:00
Vrijdag:         08:30–18:00

Zaterdag:      10:00–16:00

Zondag:        Op afspraak

 

Copyright 2021 - Janssens AutoService

App ons
Call Now Button