Selecteer een pagina

The 5 reasons why

THE 5 REASONS WHY

FAST IN FAST

FAST IN FAST OUT heeft betrekking op het feit dat Janssens Autoservice altijd razendsnelle service aanbiedt. Dit is mogelijk, omdat Janssens Autoservice vaste procedures aanhoudt, deze procedures continue analyseert, optimaliseert en hierin efficiënt te werk gaat. Er is binnen Janssens Autoservice een groot aantal stappenplannen opgesteld, dat nauwkeurig wordt nagevolgd.
Doordat er een standaardprocedure ontstaat, die op een professionele wijze wordt uitgevoerd door vakkundig, creatief personeel, met behulp van geavanceerde systemen en apparaten, zullen alle stappen sneller verlopen.
Deze stappenplannen zorgen ervoor dat de kwaliteit niet verloren gaat, ondanks de snelle afhandeling. De snelle afhandeling is ook terug te zien in onze scherpe prijzen. Verder is Janssens Autoservice bereikbaar via meerdere kanalen en proberen wij via een laagdrempelige opzet te communiceren met de klant. Dit zorgt ervoor dat het inwinnen van informatie over Janssens Autoservice of het contact opnemen met Janssens Autoservice soepel en gemakkelijk verloopt.
Janssens Autoservice zorgt voor een snelle service!

HAPPY FAMILY
HAPPY FAMILY is naar onze mening het belangrijkste element uit THE 5 REASONS WHY. Het heeft betrekking op het feit dat Janssens Autoservice ervoor wil zorgen dat er een band wordt opgebouwd met de klant, dat de klant gerespecteerd wordt en dat de klant zich thuis voelt. Het heeft ook betrekking op het feit dat Janssens Autoservice een band wil opbouwen met zijn nabije omgeving en maatschappelijk verantwoord wil ondernemen. De wensen van de klant staan altijd centraal en Janssens Autoservice probeert elke dag van de klant een fan te maken. Dit doet zij door mee te denken met de klant, goed bereikbaar te zijn, de klant altijd voorop te stellen en door de klant te voorzien van het complete pakket. Een bezoek aan Janssens Autoservice moet een hele beleving zijn.
Janssens Autoservice zorgt ervoor dat de klant gerespecteerd wordt en zich thuis voelt!

QUALITY FIRST
QUALITY FIRST heeft betrekking op het feit dat Janssens Autoservice de kernwaarde kwaliteit als zeer belangrijk beschouwt. Janssens Autoservice maakt gebruik van A-kwaliteit onderdelen, gaat zorgzaam en verantwoord te werk en werkt alleen met vaste, betrouwbare materialen en partners. Het bedrijf zorgt constant voor hoge kwaliteit door middel van het verplichte van interne opleidingsprogramma’s, bijscholing en het uitvoeren van kwaliteitscontroles en innovaties.
Janssens Autoservice stelt een hoge kwaliteit voorop!

ALL INCLUDED
ALL INCLUDED heeft betrekking op het feit dat Janssens Autoservice elke klant in alle wensen kan voorzien. Alle lasten worden door Janssens Autoservice van de klant zijn of haar schouders gehaald. Janssens Autoservice heeft een zeer breed assortiment in auto’s met uiteenlopende prijsklassen. Er is voor elk wat wils. Bij Janssens Autoservice wordt de klant niet van het kastje naar de muur gestuurd. Indien externe partijen nodig zijn om de klant hun wensen te vervullen, zal Janssens Autoservice zelfstandig de externe partijen inschakelen en ervoor zorgen dat de opdracht van de klant wordt afgehandeld. (Gaat niet, bestaat niet!).
Indien Janssens Autoservice niet de perfecte auto voor u in de showroom heeft staan, gaan zij opzoek naar uw perfecte auto. Janssens Autoservice heeft verschillende merken auto’s in het assortiment (Sterk in elk merk!). Contact leggen met en informatie verkrijgen van Janssens Autoservice kan op basis van een laagdrempelige opzet. Dit betekent dat contact en informatie van Janssens Autoservice erg gemakkelijk toegankelijk is.
Janssens Autoservice is er voor alles en voor iedereen, en ontzorgt de klant volledig!

STATE OF THE ART
STATE OF THE ART heeft betrekking op het feit dat Janssens Autoservice constant bezig is met de laatste trends en de laatste vakkennis. Ook maakt Janssens Autoservice gebruik van de nieuwste systemen en apparatuur. Dit uit zich met name in de verplichte bijscholing voor de werknemers, technische snufjes, betalingen in cryptovaluta, digitale programma’s, elektrische auto’s en beschikbaarheid via moderne kanalen.
Janssens Autoservice heeft simpelweg passie voor innovatie!

Openingstijden

Maandag:     08:30–18:00
Dinsdag:       08:30–18:00
Woensdag:   08:30–18:00
Donderdag:  08:30–18:00
Vrijdag:         08:30–18:00

Zaterdag:      10:00–16:00

Zondag:        Op afspraak

 

Copyright 2021 - Janssens AutoService

App ons
Call Now Button