Selecteer een pagina

CODE ROOD

CODE ROOD

 

CODE ROOD zorgt ervoor dat het voor iedereen duidelijk is op welke manier Janssens Autoservice als bedrijf een bijdrage levert bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen. CODE ROOD bevat bepalingen die dienen als richtlijnen omtrent integer handelen, respectvol samenwerken en de bescherming van bedrijfsmiddelen en -informatie. Deze CODE ROOD is deels gebaseerd op de OESO-richtlijnen. Deze geven weer wat de overheden van het gedrag van bedrijven verwacht.
Bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt er rekening gehouden met de gevolgen van bepaalde acties op de mens, het milieu en de samenleving. Met het MVO probeert men problemen, zoals slechte werkomstandigheden, milieuvervuiling en armoede te beperken. Janssens Autoservice zet zich in om ook een bijdrage te leveren aan het oplossen en verkleinen van de bovengenoemde problemen en, waar mogelijk, de situatie te verbeteren.
Bij Janssens Autoservice is dit terug te zien in de volgende punten:
– Leenfietsen;
– Zonnepanelen;
– Opleidingstrajecten;
– Samenwerkingen met de omgeving;
– Scheiden van afval;
– Kartonnenbekertjes;
– Partnerschap met SV Blerick;
– Partnerschap met GoGreen IT;
– Controleren van afkomst onderdelen.
De bovenstaande punten zijn slechts een aantal voorbeelden. Om meer informatie te verkrijgen omtrent de aanpak van Janssens Autoservice bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunt u de gedragscode CODE ROOD van Janssens Autoservice raadplegen. Hierin staan, zoals eerder vermeld, alle bepalingen uitgeschreven.

Openingstijden

Maandag:     08:30–18:00
Dinsdag:       08:30–18:00
Woensdag:   08:30–18:00
Donderdag:  08:30–18:00
Vrijdag:         08:30–18:00

Zaterdag:      10:00–16:00

Zondag:        Op afspraak

 

Copyright 2021 - Janssens AutoService

App ons
Call Now Button